Få de helt rigtige lederkompetencer

Udførelse af projektledelse

Intraproces er en konsulentvirksomhed, der har mange års erfaring med at udføre projektledelse i kundernes virksomheder både i Danmark og i udlandet. Projekterne kan være af kortere eller længere varighed. 

Nå nye højder med rådgivning

Rådgivning i processer og projektorganisering

Intraproces hjælper med at fastlægge de projektledelsesmetoder og projektorganisationen, der passer bedst til jeres virksomhed. For at effektivisere projekterne skal metoderne tilpasses til typerne og karakteristika af projekterne samt til den øvrige del af organisationen og strategien i virksomheden. 

Kurser tilpasset jer

Skræddersyede projektledelseskurser

Intraproces tilbyder skrædderskyede kurser tilpasset jeres projekter, metoder og organisation. Disse kurser tager typisk udgangspunkt i de gængse projektmodeller såsom Prince2, Scrum, SAFe, Half Double osv., men sammensættes således, at de passer til jeres projekter og organisation. På den måde opnår I størst effektivitet i jeres projekter.

Kontakt os allerede i dag
Få mere at vide

Har du spørgsmål til vores arbejde, eller vil du vide mere om vores ydelser, er du velkommen til at henvende dig. Det er naturligvis helt uforpligtende at tage kontakt til os for at høre mere. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan gøre for dig. 

Kontakt os
Kontakt os