IntraProces

Om os

Intraproces kan hjælpe jeres virksomhed med at fungere mere effektivt ved at tage udgangspunkt i jeres aktuelle situation, hvad enten det drejer sig om projektledelse eller ledelsesudvikling.

Der tilbydes altid et skræddersyet forløb, så I opnår det optimale udbytte af vores ydelser. Intraproces’ ydelser tager afsæt i et solidt erfaringsgrundlag samt diverse uddannelser og certificeringer.

Præsentation af Carsten Jermiin Wredstrøm
Jeg brænder for projektledelse og har arbejdet inden for dette felt i mere end 25 år.

Jeg har arbejdet med mange slags af strategisk vigtige projekter i forskellige brancher. Dette inkluderer projekter ledet efter traditionelle såvel som agile metoder.

Jeg har opnået min erfaring inden for finans, IT, sundhed, transport, forsyningsselskaber, offentlig service, industriel produktudvikling, industriel produktion, konsulentvirksomhed og humanitær bistand. Erfaringen stammer fra private og offentlige virksomheder i Danmark og i udlandet.

Jeg er uddannet akademiingeniør og har en Master of Business Administration. I de sidste 12 år har jeg været certificeret seniorprojektleder (IPMA niveau B), og jeg er i derudover også certificeret i andre agile og traditionelle projektledelsesmetoder.

Ud over min praktiske ledelseserfaring har jeg opbygget værdifulde kompetencer fra mit arbejde som formand for internationale organisationer inden for projektledelse og humanitære bistand, samt en privat grundskole.

I de fleste tilfælde kan jeg hjælpe dig med udfordringer i et eller flere af dine projekter samt med udvikling og forbedring af din projektorganisation og projektprocesser.

Præsentation af Ingrid Feldbæk Wredstrøm

Jeg er en del af The Maxwell Leadership Certified teamet, og det betyder, at jeg er en del af verdens største lederskabsorganisation.

The Maxwell leadership Certified Team består af Maxwell-certificerede “Coaches, Trainers, Speakers”, som tilbyder Workshops, seminarer, “Keynote speaking” og coaching inden for individuel og professionel ledelsesudvikling. Med mere end 30.000 medlemmer i flere end 150 nationer er John Maxwell-teamet det største lederskabs-certificeringsprogram i verden.

Jeg er uddannet lærer fra N. Zahles seminarium og har mange års erfaring i at hjælpe mennesker med at navigere gennem forskellige aspekter i livet. Jeg hjælper mennesker til at forstå principper inden for god kommunikation – og at god ledelse hænger sammen med personlig udvikling.

Jeg har erfaring som byrådspolitiker og har været engageret i politik gennem flere år. Jeg har desuden års erfaring med ledelse og forhandling på forskelige niveauer. Som friskolegrundlægger og skoleleder gennem nogle år har jeg erfaringer med, hvordan en organisation er en kompleks størrelse. Desuden har jeg undervist i mange år og forstår at formidle viden på letforståelig vis.

Lad mig hjælpe din organisation/dit team med at forstå principper inden for kommunikation og personlig udvikling ved hjælp af Maxwells ledelsesprincipper.

Carsten Jermiin Wredstrøm

LinkedIn

Ingrid Feldbæk Wredstrøm

LinkedIn

Kontakt os allerede i dag
Få mere at vide

Har du spørgsmål til vores arbejde, eller vil du vide mere om vores ydelser, er du velkommen til at henvende dig. Det er naturligvis helt uforpligtende at tage kontakt til os for at høre mere. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt os
Kontakt os